Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Новий високошвидкісний електропривід Alutech AM0/06-28R для ролетних систем

Новий високошвидкісний електропривід Alutech AM0/06-28R для ролетних систем

Новий високошвидкісний внутрішньовальний електропривід Алютех AM0/06-28R з вбудованим радіоприймачем для ролетних систем

По численним побажанням клієнтів, в лінійку внутрішньовальних приводів із вбудованим радіоприймачем компанія Alutech додала нову модель AM0/06-28R, яка використовується під 40 вал з обертовим моментом 6 Нм і швидкістю обертання 28 обертів за 1 хвилину.

AM0/06-28R - це високошвидкісний мотор, який дає можливість відкривати і закривати захисні ролети в півтора рази швидше, ніж стандартні мотори від компанії Alutech під той же 40 вал зі швидкістю 17 обертів на хвилину. Так, тепер за допомогою нового потужного мотора AM0/06-28R захисна ролета з профілю AR/40 висотою в 2 метри відкриється або закриється всього за 13 секунд, а зі старим звичайним мотором, швидкість якого складає всього 17 обертів на хвилину, вона рухається - 21 секунду. Підвищена швидкість роботи цієї нової ролетної системи особливо значима для великих конструкцій, - висота яких становить понад 2 метри.

Склад комплектації цього нового мотора такий же, як і комплектації електроприводів серії AM0/R, AM1/R. В даний стандартний набір входять: адаптер під 40 вал і зручне кріплення з метизами і нейлонової стяжкою, яке дає можливість встановлювати цей електропривод на бічні кришки серії SF45/u-B без засверлювання.

Встановлюється новий електропривод дуже просто, як і аналогічні екземпляри приводів даної серії.

Найкращі переваги новинки Alutech

1. Спрощений і швидкий монтаж, оскільки немає необхідності монтувати додатково окремий радіоприймач і підключати до приводу.
2. Дуже просте і зрозуміле програмування.
3. Радіус дії новинки до 100 метрів в зоні прямої видимості.
4. Інтегрований радіоприймач з динамічним кодом забезпечить Вам захист від копіювання пультів.
5. У стандартний комплект поставки новинки входить надійне кріплення і адаптер.

Для управління новим електроприводом використовуються наступні пульти дистанційного керування: AT-1, AT-1S, AT-15, AT-15S, AT-4N. Весь процес програмування приводу докладно описаний в розгорнутій зрозумілій презентації, і також в інструкції.

В асортименті «Alutech» є в наявності зовнішні радіоприймачі серії CURD і пульти дистанційного управління. Саме вони підходять для застосування в ситуаціях, коли з різних причин немає можливості використовувати нові внутрішньовальні приводи з вбудованим радіоприймачем, а саме в той момент, коли встановлюється привід з системою аварійного відкривання NHK.

Новий привід вже доступний для покупки (замовлення) в нашому магазині компанії «Тріумф ВТ» в Чернігові. Телефонуйте для уточнення будь-яких питань, які стосуються купівлі та ціни нового високошвидкісного електроприводу AM0/06-28R від Alutech для ролетних систем.

Пам'ятайте, що компанія «Alutech» завжди розвиває асортимент сучасної автоматики для ролетних систем і автоматики для воріт, щоб дані вироби мали підвищену конкурентоспроможність на ринку автоматики України та Європи.


13.12.2017

Читайте також:

Технічні особливості автоматики для воріт
08.06.2018

Характеристики автоматики для відкатних воріт

Ворота - незамінні атрибути на заміських ділянках, приватних територіях. Вони здатні не тільки забезпечити безпеку, істотно полегшити життя, але і додати елегантності Вашій власності. Зробити її цінніше в очах оточуючих. Але все це стане можливим, якщо придбати і встановити комплект автоматики для відкатних воріт.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: