Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Купівля секційних воріт Алютех

Купівля секційних воріт Алютех

Ворота гаражні секційні - незамінне придбання для автовласників. Це надійна конструкція, що дозволяє захистити транспортний засіб не тільки від несприятливих погодних умов, але і від угону. Вибираючи ворота, необхідно враховувати безліч чинників. По-перше, ворота повинні бути зручними у використанні. Громіздкі конструкції, використання яких пов'язане з численними труднощами, навряд чи стануть вдалою покупкою.

По-друге, треба приділити увагу зовнішньому вигляду. Оскільки ворота вашого гаража бачите не тільки Ви, але і інші люди, вибирайте привабливі моделі. Крім того, вибираючи ворота гаражні секційні, слід переконатися в надійності системи. Адже за воротами Ви будете зберігати автомобіль та інші цінні речі, і потрібно бути абсолютно впевненими, що сторонні не проникнуть в гараж. Довговічність - також важлива деталь, яку слід враховувати при здійсненні покупки. Хоча вартість секційних воріт і не дуже висока, все одно не хочеться викладати гроші дуже часто.

Ворота гаражні Алютех

Якщо Ви ще не визначилися, виробу якої торгової марки віддати перевагу, рекомендуємо звернути увагу на секційні ворота Алютех. Продукція цього бренду відповідає всім нормам, що пред'являються до такого виду товарів. Якими конкретно достоїнствами володіють такі ворота?

  • Довговічність. Гаражні ворота Алютех виготовлені на сучасному обладнанні, з використанням новітніх технологій. Купуючи таку конструкцію, покупець може бути абсолютно впевнений в тривалому терміні використання виробу.
  • Висока теплоізоляція. Секційні ворота Алютех можна використовувати навіть в найбільш жорстких погодних умовах, наприклад, на Крайній Півночі. Ваш автомобіль буде заводитися без проблем навіть у найлютіший мороз.
  • Захист від защемлення пальців, зачепів, падіння воріт. Конструкція абсолютно безпечна для всієї родини, навіть діти не завдадуть собі ушкодження поруч з такими воротами.
  • Антикорозійне покриття. Завдяки шару грунтовки, а також нанесення цинку, ворота добре переносять вплив вологи.
  • Широка палітра кольорів. Завдяки великому вибору кольорів, Ви маєте можливість підібрати ворота будь-яких кольорів (від пастельних до самих насичених). Крім того, можна вибрати незвичайний малюнок панелі (гофр, мікрохвиля, фільонка і т.д.) Так, Ваші ворота будуть виглядати дуже незвично. А якщо Ви шукаєте ворота «під дерево», в асортименті Алютех теж є такі зразки.

Крім того, ворота виготовляються за індивідуальними параметрами, наданим замовником. Незалежно від розміру пройому, можна купити підходящий екземпляр. Вартість секційних воріт при цьому прийнятна. Якщо Ви високо цінуєте якість товарів, при цьому не бажаєте переплачувати зайві гроші, гаражні ворота Алютех гарантовано підійдуть Вам. Продукція компанії - ідеальне поєднання ціни та якості!


15.12.2017

Читайте також:

Зекономлять бюджет ворота з профнастилу
28.12.2018

Ворота з профнастилу економлять Ваш бюджет

Сьогодні практично на кожному другому заміській ділянці встановлені ворота з профнастилу. На їх виробництво використовується холоднокатана сталь. З метою надати міцність, поверхня готової продукції покривається цинком, полімерами. При цьому забезпечується захист від різноманітних фізичних впливів, несприятливих погодних явищ. Ще кажуть, що саме ворота з профнастилу дозволяють економити бюджет, так як мають безліч переваг, і при цьому недорого коштують. Розберемося, чи так це насправді.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: