Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Як вибрати шлагбаум

Як вибрати шлагбаум

Шлагбауми - найпопулярніші пристрої для блокування виїздів: на автостоянках, колективних гаражах, автомагістралях, приватних ділянках і т.д. Переважно бар'єр - спеціальна конструкція, адаптована до інтенсивної роботи і високої швидкості. На нашому сайті пропонуємо придбати автоматичні шлагбауми від кращих вітчизняних і зарубіжних виробників.

Вибір конструкції повинен починатися з технічних параметрів. Необхідно уточнити основні дані про місце, куди планується встановлювати конструкцію, а саме:

  • ширина в'їзду;
  • необхідна швидкість відкриття;
  • необхідна частота відкриття.

Залежно від зміни цих параметрів буде змінюватися і вартість шлагбаума. Найпопулярніші розміри конструкцій варіюються від 3 до 6 метрів. При виборі необхідної частоти відкриття потрібно постаратися передбачити як часто буде використовуватися шлагбаум і вибрати модель, характеристики якої перевищують потреби. Середньостатистичний шлагбаум може відкриватися з частотою 100-200 разів на годину. Час підняття є одним з основних параметрів пристрою. Тому вартість шлагбаума пропорційно збільшується з поліпшенням цього параметра. Доступні конструкції мають час відкриття в межах від 0,5 до 10 секунд - найшвидші з них використовуються на автомагістралях. Час відкриття також збільшується зі збільшенням довжини шлагбаума.

Важливо вибирати моделі від надійних виробників, щоб у відкритому доступі була можливість купити запасні частини. Бар'єри часто пошкоджуються при аваріях і актах вандалізму, тому доступність і ціна запасних частин повинна бути в пріоритеті для купуючого.

Купити автоматичний шлагбаум

Ціна автоматичного шлагбаума в порівнянні з іншими видами відносно невисока. Така конструкція стане вигідною інвестицією для різноманітних приватних і приватних об'єктів, в'їзд на які, з тих чи інших причин потрібно обмежити. У нашому магазині автоматичний шлагбаум купити не складе ніяких труднощів. У зручний для Вас час можете ознайомитися з асортиментом на нашому сайті.

Щоб дізнатися подробиці з придбання, зверніться до наших менеджерів і консультантів. Під час телефонної розмови команда професіоналів роз'яснить Вам всі нюанси, плюси і мінуси обраної моделі, порадять з вибором. Точна ціна автоматичного шлагбаума буде озвучена нашим співробітником в момент, коли Ви зважитеся на точні комплектуючі, розмір і модель пристрою. Хороші шлагбауми можуть працювати 10 і більше років.


05.02.2018

Читайте також:

Надзвичайна новина! Чорний колір - хіт сезону. Додаткова знижка -10%
08.07.2021

Вітаємо готові вироби в Чорному кольорі в Україні шаленою пропозицією.

 

В період 08.07-11.07 замовляй захисні ролети з профілів AR40/N, AG/77, AEG84 або відкатні ворота Prestige в Чорному кольорі та отримуй додаткову знижку 10%

 

А також Секційні ворота серій Trend або Prestige в Чорному кольорі за ціною Білого.





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: