Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






На що звернути увагу при виборі автоматики для воріт

На що звернути увагу при виборі автоматики для воріт

Вибір автоматики для воріт в Чернігові

Правильно обрана автоматика воріт гарантує комфорт і безпеку користування конструкцією. Наша компанія «Тріумф ВТ» пропонує сучасні приводи, що ідеально підходять для воріт різної ваги і розміру, завдяки яким вони ідеально підходять як для приватних об'єктів, так і для житлових кооперацій.

Для кожного типу воріт для автоматизації потрібне використання правильно обраного приводу. Вибір повинен проводитися з урахуванням не тільки моделі, але її розміру, ваги і інтенсивності роботи. Автоматика воріт являє собою конструктивно простий редукторний двигун і електронний модуль управління. Редуктор, встановлений на обертовому вихідному валу приводу, зчіплюється з зубчастої рейкою уздовж нижнього краю воріт - переміщує конструкцію. Це рішення є простим, дешевим і надійним. Складання і регулювання не створюють жодних проблем.

Основним параметром, що впливає на ціну автоматики для воріт, є максимальна вага конструкції і довжина в'їзду.

Автоматичне управління воротами

Як перевірити, чи можуть Ваші ворота бути автоматизовані? Для початку важливо перевірити структуру системи, чи є вона легка і досить міцна, щоб монтувати стійку. Наступний крок - перевірити гладкість роботи воріт - чи є підвищений опір руху, що може викликати небажану поведінку приводу.

Найбільш важливими є крайні моменти (відкриття і закриття). Якщо Ви без додаткових зусиль можете переміщати ворота вручну з крайнього положення, значить, немає перешкод для встановлення автоматики.

При виборі приводу не забувайте залишати запас потужності. На практиці це означає, що вага виробу не може бути більше допустимого для вибраного типу автоматики. Обчислення такого запасу диктується змінними атмосферними умовами. Тому варто купувати систему, яка, щонайменше, на 30-40% перевищує допустимий запас потужності. Наша автоматика для воріт, ціна якої не вдарить "по кишені", стане оптимальним варіантом для забезпечення комфортного використання ділянки в будь-яку погоду.

Купівля систем для воріт

Звертаючись до нас, Ви гарантовано отримуєте:

  • Професійне обслуговування;
  • Якісні аксесуари від перевірених виробників;
  • Гарантію надійності системи.

У нашому асортименті автоматика воріт, ціна якої найвигідніша на українському ринку. Інвестуючи в якісну автоматику, Ви гарантуєте безперебійну роботу конструкції і високий рівень безпеки.

Щоб прорахувати ціну автоматики воріт, радимо звернутися до наших фахівців. Ми завжди йдемо назустріч бажанням наших клієнтів, тому завдяки співпраці з нашою компанією «Тріумф ВТ», Ви гарантовано отримаєте товари найвищої якості.


06.04.2018

Читайте також:

Види автоматики для гаражних воріт від AN-Motors
22.02.2019

Автоматичні процеси стали невід'ємною частиною життя. Прогрес не стоїть на місці, а разом ним зростає рівень автоматики для гаражних секційних воріт від AN-Motors. Зараз Ви можете з легкістю і комфортом користуватися гаражем, незважаючи на пізній час дня чи холодну зиму, не те що раніше, коли йшло 30 хвилин на те щоб розморозити замок. Ступінь зручності може зробити крок ще далі, наприклад, якщо встановити привід, який буде відкривати і закривати ворота, під час в'їзду та виїзду з двору, на ділянку дачного селища. Купити автоматику для секційних воріт в Чернігові досить просто. Для цього Вам потрібно визначитися з вибором або критеріями Вашого запиту, а наші професійно навчені менеджери допоможуть придбати потрібний товар, нададуть індивідуальний підхід і запропонують кілька варіантів відповідних Вашим запитам.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: