Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Автоматика для гаражных секційних ворот, яка вона

Автоматика для гаражных секційних ворот, яка вона

Автоматика для гаражних секційних воріт

Багато автолюбителів приділяють увагу не тільки своєму залізному коневі, а й приміщенню, де він знаходиться. Зручність, комфорт стають при облаштуванні вирішальними факторами. Запізнюючись на роботу або повертаючись ввечері додому, не кожен згоден витрачати час на відмикання замків, відкривання стулок, засувів. Саме тому цікавлять в першу чергу не ціни на автоматику для секційних воріт, а функціонал, особливості пристрою. Така продукція наділена безліччю достоїнств.

Переваги використання автоматики

Автоматика для воріт дозволяє позбутися від безлічі клопоту. Щоб відкрити в'їзд в гараж досить натиснути на брелоку одну кнопку. Аналогічним чином закривається отвір. Від використання пристрою отримують лише задоволення. Саме тому багато хто прагне купити автоматику гаражних секційних воріт.

Ще один плюс полягає в довговічності. Приводом можна користуватися тривалий час. Набагато довше, ніж зазначено в гарантійної документації. Пристрій складається з якісних комплектуючих, розрахованих на інтенсивну експлуатацію. У виробництві використовуються тільки дуже міцні матеріали, здатні витримувати вплив навколишнього середовища.

Наступне достоїнство полягає в забезпеченні безпеки. Привід здатний надійно захистити приміщення, майно в ньому від несанкціонованого проникнення. Досягти цього вдається за рахунок спеціальних налаштувань при закритті.

Якщо вже вирішили, де купити автоматику для секційних воріт, пора визначитися з видом пристрою.

Різновиди автоматики для секційних воріт

На даний момент випускається декілька видів приводів. Відрізняються вони способом монтажу, конструкцією. Бувають:

  • З навальним пристроєм. Відрізняється великою потужністю, тому може експлуатуватися на великих промислових воротах. Працює механізм просто: електромотор ставиться на торсіонному валу. За допомогою силового впливу механізм приводиться в рух. Таким чином, відбувається відкриття воротного полотна. Купити автоматику гаражних секційних воріт можна з посиленим ланцюговим механізмом. Завдяки йому конструкцією вдається керувати вручну. Це актуально при відключенні електричної енергії.
  • Стельового виду. Такий привід застосовується для закриття/відкриття приватних гаражів. Пристрій має невелику потужність, тому ним оснащуються середні по габаритам конструкції. Ціни на автоматику для секційних воріт такого плану нижче, ніж на промислові пристрої. Також відрізняється принцип функціонування, монтажу. Привід фіксується на стелі в парі метрів від гаражного отвору. Опускання/підняття воротного полотна відбувається в автоматичному режимі по тросу. Трос кріпиться за допомогою тяги зверху секційного воротного полотна. Так само, як і попередній варіант, цей вид відкривається автоматично, вручну.

Що стосується питання: де купити автоматику для секційних воріт, то треба звертатися тільки до перевірених продавців. Вони запропонують сертифіковану продукцію за помірними цінами.


17.09.2018

Читайте також:

Тріумф ВТ – надійний постачальник воріт та автоматики
26.11.2020

Коли на ринку в будь-якій галузі присутня велика кількість гравців – це добре для споживача, адже конкуренція – двигун прогресу і запобіжник проти захмарних цін, як це буває у випадку з монополіями. Але виникає і проблем – за наявності надзвичайно широкого вибору покупець часто не може зорієнтуватися і обрати оптимальний варіант. Оптимальний за якістю, ціною і функціональністю товару чи послуги. Наразі на ринку воріт, автоматики для воріт, шлагбаумів, ролетів та інших товарів цього ж напрямку – безліч пропозицій. Як же у всіх них не потонути?

Експерти радять керуватися трьома простими критеріями під час вибору постачальника. І критерії ці спільні на усіх рівнях: неважливо – купуєте ви продукти чи автомобіль або нерухомість.

По-перше, зверніть увагу на те, як довго компанія працює на ринку. Фірми-одноденки тому так і називаються, що розраховують свою діяльність максимум на рік, після чого зникають. На відміну від них компанія «Тріумф ВТ» вже більше 11 років працює з клієнтами по всій Україні. Минулого року компанія інвестувала у власний розвиток і відкрила відразу два шоуруми – у Чернігові та Києві і зупинятися на цьому не планує. Це свідчить про те, що «Тріумф ВТ» з нами надовго.

Другий важливий фактор – комплексний підхід до роботи. Виступити у ролі посередника може фактично кожен. Знайти клієнта, продати йому товар і на цьому забути про його існування – проста схема, але для тривалої стратегії вона не підходить. «Тріумф ВТ» мало того, що пропонує нижчі ціни на продукцію завдяки прямій співпраці з найбільшими виробниками воріт та автоматики, так ще й забезпечує супутні послуги. Це і заміри, і доставка, і монтаж обладнання, і сервісне обслуговування. І, звісно, гарантія як на придбаний вами товар, так і на роботи. Навіть якщо в процесі експлуатації виникнуть якісь непередбачувані питання – ви завжди знаєте до кого звернутися, аби їх вирішити.

Третій критерій – асортимент продукції. Щоб не шукати усе необхідне для будинку, підприємства чи гаража обладнання – найкраще звернутися туди, де вам запропонують обирати все відразу. «Тріумф ВТ» пропонує максимально широкий вибір промислових, гаражних, в’їзних, секційних, відкатних, панорамних, ролетних, розпашних, швидкісних воріт. А також – автоматику для воріт усіх видів, шлагбауми, захисні ролети та фурнітуру до усього обладнання, аксесуари (фотоелементи, сигнальні лампи, тощо), профілі, короба і багато чого іншого. І все це від найвідоміших виробників: транснаціональної корпорації Alutech (Алютех), продукція якої чудово зарекомендувала себе у всьому світі – від США до Африки; італійського виробника автоматики Comunello, німецького постачальника електрообладнання Marantec, ТМ An Motors та інших. І важливий нюанс – все це можна не просто обрати за каталогами, а ще й випробувати особисто у вже згаданих шоурумах, аби на власному досвіді переконатися у якості та надійності товару.

«Тріумф ВТ» – це найбільший склад продукції у Чернігівській області. Це ексклюзивне партнерство з найбільшими виробниками та постачальниками. Це співпраця з іншими продавцями, які закуповують ворота і автоматику саме у компанії «Тріумф ВТ». Це компанія, яка працює як на роздрібному, так і на гуртовому ринках. Це, власне, оптимальна відповідь на питання: «Як вибрати надійного постачальника, який не підведе і задовольнить усі потреби клієнта?».





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: