Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Як вибрати захисні ролети: рекомендації покупцю

Як вибрати захисні ролети: рекомендації покупцю

Захисні ролети на вікна - як правильно вибрати

Захисні ролети - доступні пристрої для більшості споживачів, попит на які постійно зростає. Вони не шкодять екстер'єру, тому стануть справжньою прикрасою будинку, офісу, салону або кафе. До вибору захисних ролет необхідно серйозно поставитися, якщо Ви турбуєтесь про свою безпеку. Якщо Ви хочете встановити у себе подібні конструкції, то пропонуємо купити захисні ролети на вікна тут. Ми пропонуємо великий вибір моделей, конкурентні ціни на дану продукцію.

Що таке захисні ролети?

Ролети вважаються багатофункціональними виробами. Вони більш ефективні на відміну від металевих решіток. Дані вироби зносостійкі, естетично привабливі, прості в монтажі, не потребують особливого догляду.

Ролети складаються з таких елементів:

  • Ролетне полотно;
  • Вал;
  • Захисний короб;
  • Бокові кришки;
  • Направляючі.

Конструкції виробляються з алюмінієвого або сталевого профілю. Алюмінієві віконні ролети надійні, практичні і довговічні в експлуатації. Матеріал характеризується високою міцністю, малою вагою, стійкістю до корозії.

Рольставні як алюмінієві, так і сталеві забезпечують захист від сонячних променів, холоду, сторонніх звуків. Завдяки високому рівню протизламної надійності, ролети захищають від проникнення злодіїв.

На що звернути увагу?

Перед покупкою відразу визначитеся, для якої мети вони Вам потрібні. Вони актуальні для власників кіосків, магазинів, а також мешканців перших поверхів багатоповерхівок і котеджів.

Перед придбанням врахуйте такі моменти:

  • Розміри і конфігурації короба.
  • Тип профілю.
  • Тип установки.
  • Висота і товщина ламелей.
  • Система управління.
  • Система замикання.

Рекомендуємо вибирати ролети від відомих виробників, тому що вони турбуються про свою репутацію і гарантують якість. В останню чергу визначіться із зовнішнім виглядом роллета і його колірним рішенням. Він повинен виглядати гармонійно і вписуватися в загальну картину.

Скільки коштують якісні ролети?

Вартість виробу насамперед залежить від матеріалу, розміру, системи управління і виробника. Перш ніж купити ролети на вікна, пропонуємо розрахувати ціну і обговорити всі нюанси з нашим менеджером.

Щоб замовити захисні ролети на вікна в Чернігові, скористайтеся двома способами:

  • Запросіть нашого замірщика зі зразками.
  • Зробіть виміри самостійно і вкажіть їх нам при замовленні.

Тільки в цих випадках конструкції ідеально впишуться. Ціни на ролети відповідають якості, тому куплений виріб буде радувати Ваше око досить довго. Правильно обраний ролет буде виконувати на відмінно доручені йому функції навіть при несприятливих погодних умовах.

Якщо виникли проблеми при виборі, звертайтеся до нас. Професійна консультація наших фахівців Вам гарантована. Досить зв'язатися з нами за вказаними на сайті телефонами. Також, Ви можете заповнити спеціальну форму. Представник нашого магазину зв'яжеться з Вами і вже через 2-3 тижні Ви станете володарем надійних рольставней.


16.11.2018

Читайте також:

Які фактори враховувати при виборі і установці перших автоматичних воріт
22.10.2018

Вибір і установка автоматичних воріт

Не важливо, про який об'єкт іде мова - особняк, складське приміщення, промисловий об'єкт, паркінг, необхідно заздалегідь продумати який тип воріт потрібен. У будь-якому випадку, це повинні бути автоматичні ворота, оскільки рівень надійності, безпеки у них набагато вище, ніж у звичайних, а ціна цілком відповідає якості.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: