Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Автоматичні гаражні ворота - основні їх види та типи

Автоматичні гаражні ворота – основні їх види та типи

Автоматичні гаражні ворота - основні види

Автоматичні гаражні ворота - важливий елемент будь-якого гаража. Вони не тільки забезпечують захист автомобіля, але й є декоративним елементом екстер'єру. По правилам, в першу чергу слід вибирати ворота, а тільки потім проектувати або перебудовувати сам гараж. Якісні ворота створюють комфортний клімат для авто. Вони повинні бути надійними і бездоганно працювати в будь-який погоду. Купити металеві ворота в Чернігові Ви можете на нашому сайті. Ми пропонуємо великий асортимент автоматичних воріт в різних дизайнерських рішеннях за дуже вигідною ціною.

Сьогодні зустрічаються різні види гаражних воріт. Кожен з них має як плюси, так і мінуси. Вибирати їх слід виходячи з власних потреб. Отже, виділяють такі варіанти воріт:

  • Секційні. Такі ворота здатні зберігати тепло тривалий час. Вони мають підвищену безпекою, можуть бути будь-якого розміру.
  • Розпашні. Даний варіант складається з 2-х стулок. Їх можна використовувати для багатьох гаражів. Якщо вам знадобилися розпашні ворота в Чернігові, звертайтеся до наших фахівців. Обходяться вони недорого, при цьому стійкі до злому. Їх можна легко підігнати під будь-який проєм.
  • Відкатні. Такі гаражні ворота не тільки виглядають привабливо, але і не мають обмежень по висоті. Цей вид вважається найбільш надійним і простим у застосуванні. Відкатні ворота в Чернігові можуть бути консольними, підвісними або такими, що відкочуються по рейці.
  • Підйомно-поворотні. Цей вид гаражних воріт надійно захищає від злому. Коштують вони недорого, але забезпечують відмінну теплоізоляцію. Їх можна встановлювати для подвійних гаражів.
  • Ролетні. Ця новинка проста в установці, компактна і має доступну вартість. Важливо розуміти, що вони не завжди підходять для використання в гаражах з високими проємами.

Що врахувати при виборі автоматичних воріт для гаража

Звертайте увагу на ключові характеристики автоматичних воріт. Вони повинні бути стійкі до злому і мати гарантію від виробника. Ворота для гаража не завжди повинні бути дорогими. Вітчизняні підприємства виробляють досить якісні моделі за невисокою вартістю.

Переглянувши онлайн-каталог нашої компанії, Ви маєте можливість купити секційні ворота в Чернігові від перевірених європейських виробників, які давно гідно зарекомендували себе на ринку. Необхідно не тільки вибрати якісні гаражні ворота в Чернігові, а й грамотно провести їх монтаж. Краще довіритися нашим фахівцям, у яких за плечима великий досвід роботи. Вони зможуть швидко встановити захист для автомобіля у вигляді гаражних воріт. Довіртеся нам, і Ви отримаєте зручні і якісні гаражні ворота.

Терміни доставки гаражних воріт в будь-яке місто України 2-3 дня. Будьте впевнені, у нас Ви знайдете саме ті автоматичні ворота для гаража, які влаштують Вас за всіма параметрами. Ціни на всі наші вироби відповідають якості, тому куплені ворота будуть Вам служити досить довго.


23.11.2018

Читайте також:

Автоматичні ворота від виробника
12.03.2018

Відкатні ворота під ключ в Чернігові

Воротна система є значущою деталлю кожного майна. Перш за все, вона захищає власність від несанкціонованого проникнення і потенційних злодіїв, а також має декоративну функцію. Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: