Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Як вибрати автоматику для розпашних воротних конструкцій

Як вибрати автоматику для розпашних воротних конструкцій

Автоматика для розпашних воріт - як правильно вибрати

Мало вибрати якісні, красиві ворота на свою заміську ділянку, потрібно їх ще автоматизувати. Устаткування дозволить огорожу використовувати з комфортом, але важливо купити не перший-ліпший механізм, а дійсно надійний перевірений пристрій. Більш того, він повинно ідеально підходити під конструкцію. Від кінцевого результату залежить зручність експлуатації конструкції тривалий час. Не помилитися при покупці допоможуть правила вибору автоматики для розпашних воріт. Слід врахувати безліч нюансів.

Чинники, що визначають вибір

Існують певні аспекти, на які потрібно звертати увагу, вибираючи пристрій для різних видів воріт, в тому числі і розпашних. Під час покупки береться до уваги:

  • Маса стулок. Даний параметр вважається основним. Приводи розраховані на певну вагу. Якщо хочете, щоб виріб функціонував довго, не нехтуйте рекомендаціями наших продавців.
  • Ширина. Обов'язково береться до уваги, так як вага може бути у конструкцій однаковою, а стулки по масі - різними. Наприклад, дві огорожі важать півтонни кожна, але в однієї - ворітне полотно 2 метри шириною, а в другої - 1,5 метра. Пам'ятайте, що широкі стулки відкривати проблематичніше.
  • Площа. Тут важливо знати, що автоматика розпашних воріт відчуває додаткове навантаження під час вітряної погоди. При визначенні загальної маси враховується саме цей фактор. Він досить важливий, тому що навантаження вітром може бути близько 50 кг на 1 кв.м. Розраховується показник так: ширина стулки множиться на висоту, масу. До отриманого числа додають, скільки важать стулки.
  • Легкість ходу. Відкриватися ворота повинні без особливих зусиль поштовхом пальця. Якщо цього не спостерігається, то на 50% винна автоматика. Від легкості ходу залежить і тривалість експлуатації виробу.
  • Інтенсивність. Перш, ніж купити автоматику для розпашних воріт в Чернігові, необхідно приблизно обчислити даний показник. Він являє собою відношення зробленої роботи до тимчасових витратах на її виконання. Наприклад, електропривід може розраховуватися на 40 авто на годину.

Багато хто звик звертати увагу тільки на вартість, але крім ціни на автоматику для розпашних воріт слід врахувати місце використання обладнання. Для промислових майданчиків необхідно вибирати потужні системи. Такі додатково комплектуються охолоджувачами двигуна, редуктора, що забезпечує захист від перегріву. Саме тому подібне обладнання може експлуатуватися цілий рік, причому навіть в складних кліматичних умовах.

На питання, де купити автоматику на розсувні ворота, відповідь однозначна - в нашому інтернет-магазині «Тріумф ВТ». Тут навіть системи для промислових об'єктів продаються за прийнятною вартістю. Крім цього пропонується широкий вибір, вигідні умови співпраці. Ще один бонус - доставка. Вона можлива в будь-який куточок країни, так як наша компанія співпрацює з багатьма перевізниками. Вибрати ідеально відповідне обладнання Вам допоможуть наші професійні менеджери інтернет-магазину.


23.01.2019

Читайте також:

Якими бувають металеві ворота
03.09.2018

Класифікація металевих воріт

На виробництво огорож можуть використовуватися різноманітні матеріали. Раніше в основному бралася деревина. Сьогодні її замінили на більш надійний метал. Виготовлені з даної сировини ворота ще прийнято називати залізними. На поточний момент такі конструкції стали найбільш затребуваними. Широко використовуються для оформлення території. Багато хто прагне купити металеві ворота. Вибирають їх за відмінні експлуатаційні характеристики.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: