Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Оптимальний пристрій управління відкатними воротами

Оптимальний пристрій управління відкатними воротами

Пристрій для управління відкатними воротами - як правильно вибрати

Вибір в цьому випадку залежить від безлічі факторів. Грамотний підхід допоможе підібрати оптимальний устрій для управління відкатними воротами. Купити металеві ворота - це тільки половина справи, оскільки самостійно їх відкривати не завжди зручно, особливо в разі, коли отвір дуже широкий. Та й сама конструкція досить важка, тому без автоматики тут не обійтися.

Сучасні автоматичні системи, якими постачають відкатні ворота в Чернігові, істотно спрощують їх використання, підвищують рівень безпеки під час експлуатації.

Відкатні ворота в Чернігові і вибір пристрою управління

Вирішивши автоматизувати відкатні ворота, людина стикається з широким асортиментом пристроїв. Розібратися в них і підібрати оптимальний варіант допоможуть викладені нижче поради. Звертати увагу потрібно на наступні чинники:

  • Вага самої конструкції;
  • Інтенсивність навантажень - як часто вони будуть використовуватися. Навантаження на промислових об'єктах набагато більше, ніж в житлових секторах;
  • Ширина отвору;
  • Кліматичні умови і особливості місцевості.

Недосвідчений покупець часто думає, що чим вище потужність пристрою, тим краще. Але такий підхід себе не виправдовує. Адже для щодо легкої конструкції, використовуваної в особистих цілях немає потреби купувати привід, розрахований на полотно вагою в тонну.

Якщо автоматика купується на ворота, встановлені в промислових або комерційних об'єктах, особлива увага приділяється приводу - він повинен витримувати великі навантаження. Промислові приводи оснащені особливою системою охолодження, завдяки якій, продовжується термін служби.

Погодні умови в нашій країні також диктують свої умови. Тому краще вибирати автоматику з запасом потужності, що дозволить уникнути проблем, викликаних налипанням снігу, заморозками.

Коли металеві ворота використовуються в приватному секторі, на такий показник як швидкість відкриття, можна не звертати увагу. Інша справа, коли мова йде про комерційні об'єкти - в цьому випадку цей параметр відіграє велику роль.

Для приватного будинку, гаража підійде ланцюговий привід, відмінно справляється з невеликими навантаженнями. Осьовий привід встановлюється на об'єктах з підвищеною інтенсивністю.

Не варто економити на додаткових функціях, таких як фотоелементи, сигнальні лампи, уповільнення в кінці і на початку роботи, опції часткового відкриття (режим хвіртки) і автоматичного закриття.

Де купити металеві ворота і пристрої управління

Купувати як самі ворота, так і пристосування для управління, слід тільки в перевірених компаніях. Тільки в цьому випадку Ви можете бути впевненим в якості і надійності конструкції. Наші досвідчені фахівці компанії «Тріумф ВТ» завжди допоможуть Вам з вибором, а вартість автоматики така ж доступна, як і ціни на відкатні ворота.


04.02.2019

Читайте також:

Чому варто скористатися відкатними воротами
16.05.2018

Чому варто скористатися відкатними воротами

Відкатні ворота Алютех в основному використовуються для в'їзду автомобілів у двір. Виготовлені вони з міцних сталевих деталей, ідентичних тим, які використовують для схожих типів виробів. Існують варіанти з нижнім напрямних, вбудованим в підлогу або асфальт, а так само консольними системами, яким не потрібна нижня напрямна.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: