Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Який механізм управління вибрати для захисних ролет?

Який механізм управління вибрати для захисних ролет?

Під виглядом нехитрого дизайну захисних ролет приховані їх унікальні властивості. Наприклад, конструктивна особливість ламелей, цікава технологічна ідея скручування і додатковий прихований функціонал всієї системи робить ролети фактично невразливими для несанкціонованих проникнень.

Ролети на вікна купити можна з 2 типами управління:

1) Механічним (ручним). Підійде для установки на 1-2 вікна житлового приміщення, бувають з механізмами:
  • інерційним з приводом стрічкового типу (до 15 кг);
  • інерційним з приводом шнурового типу (до 15 кг);
  • шнуровим з приводом на редукторі (до 20 кг);
  • з воротковим приводом (до 35 кг);
  • з кордовим приводом (до 80 кг);
  • пружинно-інерційний механізм (витримує вагу 6-80 кілограм).
2) Електронним (автоматичним). Ідеально монтується для установки в багатовіконний офіс. У стандартний склад блоку автоматичного управління захисних ролет входять:
  • приймач;
  • електричний привід;
  • керуючі елементи (вимикач, пульт, таймери).

Залежно від цілей використання ролет, їх вантажопідйомності і типового розміру вала виділяють такі електроприводи:

  • з наявністю системи розпізнавання можливих перешкод;
  • з вбудованою системою ручного підйомника, для аварійних ситуацій;
  • з вбудованим механізмом радіоуправління;
  • з кінцевими вимикачами ручного або автоматичного керування.

Автоматичне управління ролетами зробило крок далеко вперед. Ви можете не тільки опускати і піднімати ролети за допомогою кнопок, а задати точний час, на конкретний проміжок (день/тиждень/місяць), для самостійного підйому і опускання ролет, а так само створити режим імітації Вашої присутності або застосувати метеочутлива датчик, і тоді ролети починатимуть функціонувати на світанку або настанням сутінків.

Яка вартість захисних ролет?

Якщо Ви зважилися купити ролети на вікна, ціна буде залежати від вибору типу управління, індивідуальних побажань замовника, розмірів і т.п. Наші професійні менеджери з радістю проконсультують Вас в цьому питанні і всіляко допоможуть в покупці товару. Віддаючи перевагу нашим роллетам, Ви захищаєте не тільки віконний отвір, але і сам склопакет, на відміну від грат на вікнах, яким не впоратися навіть з м'ячиком або камінням. Вироби виконані з урахуванням всіх вимог пожежної безпеки. Ролети додатково здатні підключатися до датчиків пожежної сигналізації і ще їх завжди можна відкрити вручну, при виникненні ситуацій аварійного типу.

Ви можете з легкістю придбати ролети на вікна в Чернігові, заповнивши заявку на сайті або зателефонувавши за номером телефону вказаному в контактних даних, наші кваліфіковані менеджери зв'яжуться з Вами для уточнення переваг.

На захисні ролети ціни встановлюються прямо пропорційно їх якості. Тому вкладаючи свої кошти в наш товар, Ви можете вже ні про що більше не хвилюватися. Висока якість нових функціональних моделей ролет Вас тільки приємно порадує.


25.02.2019

Читайте також:

Вибір відкатних воріт
29.01.2018

Відкатні ворота Алютех дуже популярні, коли немає можливості використовувати поворотні ворота або ми хочемо насолоджуватися зручною автоматизацією. Який тип конструкції встановлювати, потрібно прогнозувати на етапі будівництва або в момент огорожі ділянки, тому що подальша заміна пристрою може бути проблематичною і невиправдано дорогою.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: