Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Особливості відкатних воріт

Особливості відкатних воріт

Відкатні ворота прийшли на зміну розпашним металоконструкціям, посунувши їх вдосконаленим дизайном, сучасною моделлю роботи, забезпечивши надійний захист території, зручність використання.Купити металеві ворота в Чернігові не складе труднощів. Вам просто потрібно визначитися з функціональною моделлю, зробити правильні заміри майбутніх воріт або викликати нашого фахівця, який з готовністю допоможе, але для початку необхідно вибрати відповідні вам функціональні особливості відкатних воріт. Вони бувають таких типів:

  • консольні: найбільш сприятливі для установки в наших кліматичних умовах. Полотно таких воріт закріплюється безпосередньо на балці, зафіксованої роликами в фундаменті з боків отвору.
  • механічні: з ручною системою відкриття/закриття. Основна перевага - ціна. Ідеальний варіант для заміського будинку.
  • автоматичні: наявність електричного приводу дозволяє проводити автоматичне відкриття/закриття воріт, пульт управління підніме Ваше життя на новий рівень комфорту.

За внутрішнім наповненням стулки ворота поділяються на 2 типи:

  1. металеві;
  2. профнастил.

Важливі моменти в експлуатації металевих воріт

Воріт даного типу властива висока надійність. Вони завжди проходять перевірку часом всупереч будь-яких погодних умов, завдяки виготовленню з якісних матеріалів, які попередньо обробляються розчинами від виникнення корозії. Купивши металеві ворота, Ви знайдете довгостроковий захист вашої території.

Конструктивні особливості воріт із профнастилу

Відкатні ворота цього виду підійдуть для людей естетичного смаку або любителів використовувати технічні новинки в повсякденному житті. Купивши ворота з профнастилу, Ви отримаєте продукт, який підвладний різноманітним видам обробки, а його легкість буде до душі всім членам Вашої родини. До того ж даний тип воріт прослужить не один десяток років.

Вартість відкатних воріт

Вибираючи даний вид товару, завжди приділяйте особливу увагу матеріалам його виготовлення. На відкатні ворота ціна буде залежати від індивідуальних переваг замовника, розмірів, функціональної системи роботи, матеріалів. Якщо виникнуть питання, Ви завжди можете проконсультувати з нашими професійними менеджерами. Пам'ятайте, що вибір не повинен обмежуватися лише уподобаннями та грошовими можливостями, необхідно враховувати ще й майбутні умови роботи воріт, Вашу готовність доглядати за ними в процесі експлуатації.


27.02.2019

Читайте також:

Тріумф ВТ - впевненість у надійності
23.02.2021

Під час кризи, зазвичай, "на плаву" залишаються тількі надійні і перевірені часом компанії. Чудовим прикладом є компанія Тріумф ВТ. Так як вона працює вже більше 10 років на ринку України. Результатом успішної роботи є сотні задоволених клієнтів, тому що, 9 із 10 воріт виробництва групи компаній Алютех реалізовані і змонтовані у регіоні, саме колективом компанії Тріумф ВТ.Зараз компанія освоює нові ринки, завдяки чому відкрився новий шоу-рум у місті Києві, який все більше року радує гостей та жителів столиці своїм сервісом.У наявності на складі є секційні ворота самих поширених кольорів і розмірів:

  • Trend 2500х2500 S-гофр RAL 8017;
  • Trend 3000х2500 S-гофр RAL 7016;
  • Trend 3000х2200 S-гофр Golden Oak;
Автоматика та фурнітура для воріт очікують своїх нових власників на складі компанії:
  • Лінійка автоматики для воріт Alutech
  • Лінійка автоматики для воріт AN-Motors
  • Лінійка автоматики для воріт Comunello
  • Шлагбауми Alutech, AN-Motors, Comunello
Доставка і логістикаВідвантаження зі складу відбувається швидко та зручно, так як всі процеси відточені до автоматизму. А завдяки власному автопарку, покупець може отримати своє замовлення вже на наступний день після замовлення, що економить йому зайвий час очікування товару.Окрім своєї доставки Компанія Тріумф ВТ успішно співпрацює зі всіма основними логістичними компаніями: Нова Пошта, САТ і т.п., завдяки цьому автоматика і ворота Алютех радують покупців по всій Україні. Також замовлений товар завжди можно забрати самовивозом із нашого складу.Також, неможно не зауважити, що Тріумф ВТ - единий, у Чернігівській області, офіційний партнер групи компаній Алютех, що гарантує покупцям гарний сервіс і відмінне співвідношення ціни і якості.




(093) 993-66-66

Выберите ваш город: