Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Надзвичайна новина! Чорний колір - хіт сезону. Додаткова знижка -10%

Надзвичайна новина! Чорний колір – хіт сезону. Додаткова знижка -10%

Вітаємо готові вироби в Чорному кольорі в Україні шаленою пропозицією.

 

В період 08.07-11.07 замовляй захисні ролети з профілів AR40/N, AG/77, AEG84 або відкатні ворота Prestige в Чорному кольорі та отримуй додаткову знижку 10%

 

А також Секційні ворота серій Trend або Prestige в Чорному кольорі за ціною Білого.


08.07.2021

Читайте також:

Тріумф ВТ - впевненість у надійності
23.02.2021

Під час кризи, зазвичай, "на плаву" залишаються тількі надійні і перевірені часом компанії. Чудовим прикладом є компанія Тріумф ВТ. Так як вона працює вже більше 10 років на ринку України. Результатом успішної роботи є сотні задоволених клієнтів, тому що, 9 із 10 воріт виробництва групи компаній Алютех реалізовані і змонтовані у регіоні, саме колективом компанії Тріумф ВТ.Зараз компанія освоює нові ринки, завдяки чому відкрився новий шоу-рум у місті Києві, який все більше року радує гостей та жителів столиці своїм сервісом.У наявності на складі є секційні ворота самих поширених кольорів і розмірів:

  • Trend 2500х2500 S-гофр RAL 8017;
  • Trend 3000х2500 S-гофр RAL 7016;
  • Trend 3000х2200 S-гофр Golden Oak;
Автоматика та фурнітура для воріт очікують своїх нових власників на складі компанії:
  • Лінійка автоматики для воріт Alutech
  • Лінійка автоматики для воріт AN-Motors
  • Лінійка автоматики для воріт Comunello
  • Шлагбауми Alutech, AN-Motors, Comunello
Доставка і логістикаВідвантаження зі складу відбувається швидко та зручно, так як всі процеси відточені до автоматизму. А завдяки власному автопарку, покупець може отримати своє замовлення вже на наступний день після замовлення, що економить йому зайвий час очікування товару.Окрім своєї доставки Компанія Тріумф ВТ успішно співпрацює зі всіма основними логістичними компаніями: Нова Пошта, САТ і т.п., завдяки цьому автоматика і ворота Алютех радують покупців по всій Україні. Також замовлений товар завжди можно забрати самовивозом із нашого складу.Також, неможно не зауважити, що Тріумф ВТ - единий, у Чернігівській області, офіційний партнер групи компаній Алютех, що гарантує покупцям гарний сервіс і відмінне співвідношення ціни і якості.




(093) 993-66-66

Выберите ваш город: