Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Вибір автоматики для відкатних воріт

Вибір автоматики для відкатних воріт

Відкатні ворота - зручна конструкція, використання якої має масу переваг. Щоб застосування цієї системи було більш комфортним, слід купити автоматику на ворота. Таким чином, з'явиться можливість управляти воротами дистанційно, не докладаючи фізичних зусиль. Для того, щоб придбати надійну конструкцію, необхідно знати правила вибору такої продукції.

Як підібрати автоматику на відкатні ворота

На що слід звернути особливу увагу при здійсненні покупки?

  • Потужність двигуна. Автоматика на відкатні ворота повинна бути оснащена потужним мотором, щоб механізм працював безперебійно в будь-яких умовах.
  • Матеріал виготовлення шестерень в редукторі. Якщо ви хочете, щоб система прослужила Вам не один рік, віддавайте перевагу металевим деталям, вони більш зносостійкі і надійні.
  • Кінцевий вимикач. Якщо Ви плануєте купити автоматику на ворота, які використовуються в кліматичних поясах з низькими температурами, віддавайте перевагу магнітним вимикачам. Механічні системи можуть обмерзати, перешкоджаючи правильній роботі конструкції.
  • Вага воріт. Якщо у Вас полегшені стулки (до 1 тонни), тоді Вам буде потрібно не дуже потужна автоматика на відкатні ворота. Для конструкцій, чия маса перевищує 1 т, необхідно купувати автоматику для обтяжених конструкцій.

Крім того, вибираючи механізми, звертайте увагу, чи можуть вони забезпечити функцію часткового відкриття. Таким чином, Ви зможете використовувати ворота в якості хвіртки. Ще треба дізнатися, чи має система функцію автоматичного закриття після закінчення певного часу. Це дуже зручно, якщо Ви забуваєте закривати ворота за допомогою пульта. До того ж, дізнайтеся, рівномірна чи швидкість закриття воріт. Краще купувати механізми, що прискорюються в середині процесу і сповільнюються в кінці. Так, ворота будуть працювати тихіше, що не стукаючи про стулки під час закриття.

Якщо для Вас велике значення має безпека, купуйте систему, оснащену фотоелементами. Звичайно, ціна на автоматику для відкатних воріт, оснащену такою функцією, трохи вища. Але Ви зможете бути впевнені в тому, що на Вашу територію не проникнуть непрохані гості.

Сьогодні на ринку представлені вироби від різних виробників. Непідготовлений покупець може сильно розгубитися, побачивши різноманітність пропонованого асортименту продукції. Але знаючи параметри вибору автосистем, можна з легкістю знайти потрібний товар. Ціна на автоматику для відкатних воріт може варіюватися в залежності від торгової марки, а також додаткових функцій, якими оснащено виріб. І немає потреби віддавати занадто великі гроші за продукцію самих розкручених світових брендів. Серед товарів менш знаменитих компаній теж можна підібрати високоякісну автоматику, яка прослужить Вам тривалий час без збоїв.


19.12.2017

Читайте також:

Вибір відкатних воріт
29.01.2018

Відкатні ворота Алютех дуже популярні, коли немає можливості використовувати поворотні ворота або ми хочемо насолоджуватися зручною автоматизацією. Який тип конструкції встановлювати, потрібно прогнозувати на етапі будівництва або в момент огорожі ділянки, тому що подальша заміна пристрою може бути проблематичною і невиправдано дорогою.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: