Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Відкатні ворота Алютех - якість, надійність, комфорт при використанні

Відкатні ворота Алютех – якість, надійність, комфорт при використанні

Відкатні ворота Алютех - надійні якісні конструкції для заміських будинків, котеджів, здатні захистити майно. Виробляються в республіці Білорусь. Можуть також використовуватися для огородження територій на промислових об'єктах, де спостерігається підвищене транспортне навантаження. Відрізняються стійкістю до зломів, експлуатаційними характеристиками, зовнішнім естетичним виглядом. Наділені всіма характеристиками, що потрібні для житлових і нежитлових об'єктів. Підтвердженням міцності надійності відмінних експлуатаційних якостей стануть технічні дані.

Параметри відкатних воріт Алютех

Таємниця не спадаючого попиту на відкатні ворота Алютех криється в удосконаленні характеристик виробів постійно. Воротні конструкції з профілями з металу і сендвіч-панелями здатні прослужити не менше 15 років. При їх роботі не чути шуму. Цього вдалося досягти завдяки використанню зубчастої рейки з нейлону і роликам з склонаповненного поліаміду. Ціна на відкатні ворота залежить від того, що застосовувалося при виробництві. Види зашивання можуть бути такими: ППУ сендвічі, профілі з алюмінію, профільні листи, деревина. На виробництво каркасної частини використовується алюміній. Напрямна система представлена: зубчастої рейкою, роликового платформою. Вітростійкість забезпечується за рахунок ущільнювача EPDM. На виробництво верхнього покриття прийнято використовувати поліуретан, частинки поліаміду.

Для додання ворітної конструкції більшої щільності, надійності сендвіч-панелі наповнюються пінополіуретаном з високою щільністю. Показники його можуть бути 46-47 кг / м3. У підсумку кожна з секцій має товщину 45 мм. Що стосується товщини профілю з алюмінію, то вона може бути 87, 82, 37 мм. Незалежно від того, які купити ворота відкатні, всі конструкції будуть наділені безліччю достоїнств.

Переваги відкатних воріт

Плюси установки даних конструкцій будуть полягати в наступному:

  • Безпеки. За рахунок того, що елементи кріплення надійно ховаються від сторонніх очей, вдається уникати злому системи.
  • Управлінні. Воно може бути: автоматичним (опція), вбудованим (ручним). За рахунок монтування приводу вдається істотно підвищити рівень безпеки. Але і ціна на відкатні ворота з таким механізмом буде більше. Стулка не зрушиться ні на сантиметр без сигналу з автоматичного блоку.
  • Жорсткості. Полотно, що складається з алюмінію і сендвічів, відрізняється хорошою щільністю. Так вдається виключати провисання.
  • Легкому демонтажі. Можна без проблем поміняти точково або повністю зашиття. При цьому, не демонтуючи всю конструкцію.
  • Антикорозійного захисту. Завдяки верхньому покритті наявності ПУР-ПА і нижньому грунтовому шару, вдається забезпечувати високий рівень захисту від корозії.
  • Різноманітності колірної гами. Купити ворота відкатні можна будь-якого кольору. Вибрати вдасться варіант під будь-який екстер'єр.

Чи додасть комфорту при використанні додатково вмонтована хвіртка.


08.01.2018

Читайте також:

Якими бувають металеві ворота
03.09.2018

Класифікація металевих воріт

На виробництво огорож можуть використовуватися різноманітні матеріали. Раніше в основному бралася деревина. Сьогодні її замінили на більш надійний метал. Виготовлені з даної сировини ворота ще прийнято називати залізними. На поточний момент такі конструкції стали найбільш затребуваними. Широко використовуються для оформлення території. Багато хто прагне купити металеві ворота. Вибирають їх за відмінні експлуатаційні характеристики.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: