Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Захисні дверні системи

Захисні дверні системи

Захисні ролети на двері в Чернігові

Будинок завжди визначається як оазис спокою і безпеки. Кожен день ми чуємо інформацію про крадіжки зі зломом. Що зробити, щоб відчувати себе в безпеці і вберегти власність? Одним із заходів захисту є дверні ролети, які останнім часом стають все більш популярними серед покупців.Захисні системи - це естетика і довговічність в поєднанні з укріпленої конструкцією вироби. Спеціальна будова не дозволяє звичайними підручними методами зламати ролети. Вони на деякий час здатні зупинити злочинців від проникнення всередину будівлі. Якщо додатково в об'єкті встановити сигналізацію, безпека збільшиться в багато разів.

Способи управління

Ролети на двері можна використовувати за допомогою ручного або електричного управління. Ручне - популярне і дуже економічне рішення, при якому рольставні відкриваються і закриваються спеціальним пристроєм. Цей варіант підходить, якщо Ви будете встановлювати небагато зовнішніх жалюзів. При великій кількості ролет, такий тип відкриття буде важким для користувача.

Другий варіант - дверні ролети з електричним керуванням. Це рішення трохи дорожче, але більш функціональний і зручний. Підняття і закриття систем проводиться автоматично, і Вам не буде потрібно докладати додаткових зусиль. Підходять для об'єктів з великою кількістю дверей або вітрин.

Перевірений і якісний матеріал

Сучасні рольставні виготовляють з міцних і надійних матеріалів. На зміну звичному пластику, поступово прийшов алюміній. Він характеризується високою міцністю і відмінними захисними властивостями. Усередині системи заповнені пінополіуретаном, який збільшує тепло і звукоізоляцію.

Купівля товару

Сотні задоволених клієнтів - найкращий доказ якості і надійності наших продуктів. Щоб дізнатися яка ціна рольставней на двері, радимо відвідати наш сайт або звернутися безпосередньо до менеджерів компанії «Тріумф ВТ». Завдяки великому асортименту, покупка захисних ролетів доступна всім категоріям населення. Ціна виробу пропорційно залежить від розміру, чим більше матеріалу потрібно на виготовлення, тим вище вартість.

Ми завжди готові піти назустріч нашим покупцям. Фахівці допоможуть з вибором відповідного розміру і кольору, порадити тип вироби, який підійде саме Вам.

Ролет на двері можна встановити як з зовнішньої, так і з внутрішньої сторони будівлі. Їх монтують на перших поверхах будинків, офісних будівель, магазинів. Ми пропонуємо послуги професійних замірників. Завдяки цьому, конструкція буде ідеально підходити під дверні отвори і правильно функціонувати. З огляду на реальні можливості, які Ви отримаєте, встановивши рольставні на двері, ціна швидко себе окупить.


05.03.2018

Читайте також:

Вибір фурнітури на відкатні ворота
01.12.2017

З усіх існуючих різновидів воріт, відкатні конструкції користуються особливою популярністю. Це пов'язано з простотою, зручністю їх експлуатації, невибагливістю у догляді і довговічністю. Купуючи відкатні ворота, необхідно додатково подбати про якісну фурнітуру. Вдало підібрані деталі істотно продовжать термін служби воріт. Що конкретно входить в комплект фурнітури для відкатних воріт?

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: