Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Автоматичні шлагбауми з дистанційним управлінням - застосування і властивості

Автоматичні шлагбауми з дистанційним управлінням – застосування і властивості

Автоматичні шлагбауми з дистанційним управлінням

Якщо Ви встановите автоматичний шлагбаум Ан Моторс, то вирішите ряд проблем при проходженні транспорту на парковку або в приватні зони і райони з обмеженим доступом. Перш за все, метою паркувальних конструкцій є забезпечення контрольованого проїзду без необхідності втручання людини.

Ринок в нашій країні пропонує величезний асортимент різноманітних моделей загороджень, які з легкістю підійдуть для користування на всіляких об'єктах, починаючи від звичайних житлових будинків, готелів і до великих комерційних майданчиків. Наша компанія «Тріумф ВТ» дає можливість купити шлагбаум Ан Моторс за вигідною ціною. Його різні варіанти підходять для різних рівнів навантаження. В середньому кожна система розрахована на 10 років безперебійної служби.

Шлагбаум Ан Моторс ідеально підходить для місць з високим навантаженням. Швидка швидкість роботи стріли гарантує зручність використання. Час, який буде потрібно для повного відкриття або закриття залежить від:

  • довжини стріли;
  • виду механіки;
  • додаткових покращень.

Наприклад, компактні зразки до 4 метрів - відмінне рішення для контролю доступу автомобілів на критих і відкритих парковках. Шлагбаум Ан Моторс такого типу повністю здатний впоратися з навантаженим трафіком в зоні проходження і ефективно експлуатуватися при будь-яких погодних умовах. Через коротке плеча такий бар'єр може відкриватися за 1,5-3 секунди, що є дуже хорошим показником продуктивності обладнання.

Поширені варіанти управління

Найбільшим плюсом модерного автоматичного дистанційного бар'єру є можливість вибору способу регулювання. Шлагбаум Ан Моторс можна контролювати за допомогою:

  • пульта дистанційного керування;
  • безконтактних карт з чіпом;
  • детекторів.

Завжди залишається можливість керувати вручну, в присутності оператора або охоронця. У кожну сучасну систему вбудовують спеціальне програмне забезпечення, завдяки якому налаштовується потрібний режим пристрою.

Відмінна робота в будь-яких погодних умовах

Якісний шлагбаум Ан Моторс, купити який в Україні рекомендує наша фірма «Тріумф ВТ», має міцний металевий корпус і покритий специфічним полімерним покриттям. Завдяки цьому пристосування захищено від корозії. Стріли виготовлені з якісного алюмінію, тому що це найлегший метал. Доступні паркувальні перепони мають всі необхідні сертифікати, які гарантують довгий термін служби систем.


01.05.2018

Читайте також:

Поради по установці автоматики для воріт
01.10.2018

Установка автоматики для воріт - корисні поради

Навіть найякісніша автоматика для воріт не буде працювати належним чином, якщо під час її монтажу були допущені помилки. Перед тим, як перейти до установки системи автоматизації, в першу чергу необхідно переконатися в тому, що самі ворота правильно встановлені і працюють добре. Важливо щоб параметри пристрою, такі як потужність, інтенсивність використання, повністю відповідали типу воріт і їх характеристикам.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: