Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Чому варто скористатися відкатними воротами

Чому варто скористатися відкатними воротами

Чому варто скористатися відкатними воротами

Відкатні ворота Алютех в основному використовуються для в'їзду автомобілів у двір. Виготовлені вони з міцних сталевих деталей, ідентичних тим, які використовують для схожих типів виробів. Існують варіанти з нижнім напрямних, вбудованим в підлогу або асфальт, а так само консольними системами, яким не потрібна нижня напрямна.

Ворота відкатні Алютех надають користувачам такі переваги:

  • Економлять місце при відкриванні;
  • Стійкі до атмосферних впливів;
  • Легка конструкція, що забезпечує плавне відкриття і закриття;
  • Спеціалізовані ролики і колеса для інтенсивної експлуатації;
  • Різноманітність конструкцій і кольорів, що доповнюють відкатні ворота Алютех;
  • Можливість автоматизації управління за допомогою кнопки або пульта дистанційного керування;
  • Хороша безпеку, гарантована двома шарами металу.

Ми радимо купити ворота відкатні Алютех, тому що вони дозволяють закривати великі простори без ризику провисання і з спрощеним технічним обслуговуванням. У той же час вони не займають зайвої області біля паркану або на парковці. Звичайно, не існує ідеальних моделей. А в якості невеликого недоліку можна назвати трохи повільну швидкість роботи в порівнянні з двостулковими конструкціями.

Категорії систем воріт

Такого виду пристрою бувають двох типів - що ковзають по рейках і консольні розсувні. У першому випадку крило їздить по наземному рельсу з V або U образним профілем з коліщатками. Це найдешевший варіант, але, на жаль, у нього багато незручностей, пов'язаних з обов'язковою очисткою рейки взимку і під час негоди.

Кращим рішенням є конструкція з кронштейном. Ворота відкатні Алютех рухаються над землею на висоті близько 8-10 см. Це досягається за допомогою набору механізмів, рейок, візків, напрямних коліс і роликів. Головна перевага цього класу в тому, що вони надзвичайно прості в обслуговуванні. Безперебійний рух крила гарантується в брудних умовах і суворих атмосферних ситуаціях. Недоліком є ​​потреба додаткової ділянки для відкритого положення (так званого хвоста, який врівноважує всю структуру). Зазвичай це 1/3 від всієї довжини отвору.

Придбання воріт у перевіреного дилера

Якщо Ви вирішили купити ворота відкатні Алютех, сміливо і без уповільнення звертайтеся до наших фахівців компанії «Тріумф ВТ». Для отримання додаткової інформації можете скористатися і відповідним розділом сайту. На нашому інтернет-ресурсі Ви знайдете необхідні дані про фурнітуру і автоматизацію систем. У нас дуже широкий вибір моделей, які розрізняються вагою і можливими интенсивностями використання.


16.05.2018

Читайте також:

Електроприводи для воріт Alutech
21.12.2018

Електроприводи для гаражних воріт Алютех

На споживчому ринку сьогодні представлено безліч компаній, що випускають різні приводи, що дозволяють автоматизувати ворота. Кращим варіантом вважається продукція фірми Алютех. Товари ідеально адаптовані до експлуатації в нашій місцевості. Електроприводи для воріт Alutech випускаються виробником з Білорусії. Йому одному з небагатьох вдалося поєднати прийнятну вартість з надійністю, комфортом. З цими пристроями варто познайомитися ближче.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: