Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Чому варто скористатися відкатними воротами

Чому варто скористатися відкатними воротами

Чому варто скористатися відкатними воротами

Відкатні ворота Алютех в основному використовуються для в'їзду автомобілів у двір. Виготовлені вони з міцних сталевих деталей, ідентичних тим, які використовують для схожих типів виробів. Існують варіанти з нижнім напрямних, вбудованим в підлогу або асфальт, а так само консольними системами, яким не потрібна нижня напрямна.

Ворота відкатні Алютех надають користувачам такі переваги:

  • Економлять місце при відкриванні;
  • Стійкі до атмосферних впливів;
  • Легка конструкція, що забезпечує плавне відкриття і закриття;
  • Спеціалізовані ролики і колеса для інтенсивної експлуатації;
  • Різноманітність конструкцій і кольорів, що доповнюють відкатні ворота Алютех;
  • Можливість автоматизації управління за допомогою кнопки або пульта дистанційного керування;
  • Хороша безпеку, гарантована двома шарами металу.

Ми радимо купити ворота відкатні Алютех, тому що вони дозволяють закривати великі простори без ризику провисання і з спрощеним технічним обслуговуванням. У той же час вони не займають зайвої області біля паркану або на парковці. Звичайно, не існує ідеальних моделей. А в якості невеликого недоліку можна назвати трохи повільну швидкість роботи в порівнянні з двостулковими конструкціями.

Категорії систем воріт

Такого виду пристрою бувають двох типів - що ковзають по рейках і консольні розсувні. У першому випадку крило їздить по наземному рельсу з V або U образним профілем з коліщатками. Це найдешевший варіант, але, на жаль, у нього багато незручностей, пов'язаних з обов'язковою очисткою рейки взимку і під час негоди.

Кращим рішенням є конструкція з кронштейном. Ворота відкатні Алютех рухаються над землею на висоті близько 8-10 см. Це досягається за допомогою набору механізмів, рейок, візків, напрямних коліс і роликів. Головна перевага цього класу в тому, що вони надзвичайно прості в обслуговуванні. Безперебійний рух крила гарантується в брудних умовах і суворих атмосферних ситуаціях. Недоліком є ​​потреба додаткової ділянки для відкритого положення (так званого хвоста, який врівноважує всю структуру). Зазвичай це 1/3 від всієї довжини отвору.

Придбання воріт у перевіреного дилера

Якщо Ви вирішили купити ворота відкатні Алютех, сміливо і без уповільнення звертайтеся до наших фахівців компанії «Тріумф ВТ». Для отримання додаткової інформації можете скористатися і відповідним розділом сайту. На нашому інтернет-ресурсі Ви знайдете необхідні дані про фурнітуру і автоматизацію систем. У нас дуже широкий вибір моделей, які розрізняються вагою і можливими интенсивностями використання.


16.05.2018

Читайте також:

Як вибрати гаражні ворота
27.04.2018

Як вибрати гаражні ворота

Підбір воріт - це відповідальне завдання. Більш того, це швидше за все єдині автоматичні ворота у Вашому домі. З цієї причини їх можна класифікувати як машину. А до машин потрібно підходити обережно - вони дуже зручні, але можуть бути і не дуже зручні. Радимо витратити деякий час, щоб вибрати правильні гаражні ворота Alutech. Зрозуміло, немає універсального рішення для всіх випадків.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: