Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Пристрій автоматичного шлагбаума

Пристрій автоматичного шлагбаума

Конструкція автоматичного шлагбаума

Щоб захистити проїзд на територію іноді зовсім необов'язково ставити дорогі, масивні ворота. Сьогодні їм є альтернатива - автоматичний шлагбаум. Дана конструкція досить проста в експлуатації. Так як модель оснащена приводом, то в'їзд стає не тільки безпечним, але й максимально комфортним. Купити автоматичний шлагбаум в Чернігові можете у нас, оскільки наша компанія «Тріумф ВТ» пропонує відмінні ціни на дану продукцію. У нас Вас чекають високоякісні вироби, аналоги яким важко знайти на ринку. Ми займаємося продажем шлагбаумів в Чернігові протягом багатьох років, тому знаємо, що Вам необхідно.

Які вони автоматичні шлагбауми

Шлагбаум являє собою складну конструкцію. Оснащується електронною системою управління. Завдяки їй є можливість опускати і піднімати стрілу перебуваючи на відстані. Для цього використовується пульт дистанційного керування. Відповідно: при монтажі повинні дотримуватися певних вимог. Наприклад, при закладці основи потрібно вивести електропроводку. Але такі зусилля коштують витрачених часу, коштів. Вони будуть виправдані під час експлуатації. Купити автоматичний шлагбаум в Чернігові можна з пультом дистанційного керування. Він не тільки буде економити час, але і допоможе зберегти здоров'я, так як не треба вручну опускати/піднімати стрілу в сильний снігопад, дощ. Щоб все чітко працювало, необхідно грамотно встановити конструкцію.

Що включається в комплектацію

Як правило, в наборі є все, що необхідно для монтажу. Стандартний комплект включає:

  • Стійку, укомплектовану силовим пристроєм. Залежно від конструкційних особливостей в комплект можуть входити різні механізми. Вони бувають: електромеханічними, гідравлічними. Перший вид оснащується: електричним двигуном, редуктором, балансування пружинкою. У гідравлічних модифікаціях використовується спеціальний привід з балансирувальною пружиною.
  • Блок керування.
  • Стрілу. По довжині бувають від 2 до 14 метрів. При необхідності вони можуть бути зменшені. При цьому на край ставиться заглушка.

Що стосується вартості, то ціна на автоматичний шлагбаум залежить від того, які деталі входять в комплект. Для даного обладнання можна вибрати і придбати безліч запчастин. В основному всі вони дозволяють підвищити рівень безпеки. Наприклад, фотоелементи. Ці пристрої реагують на потоки світла. Також підвищений попит спостерігається на світлову сигналізацію.

Ми здійснюємо не тільки продаж шлагбаумів в Чернігові, а й будь-яких речей до них. У нас зможете придбати все вищезазначене, а також: металодетектори, системи, що дозволяють виявляти перешкоди. Завдяки їм виключається опускання стріли на транспортний засіб, тварина, людини, що знаходяться в проході. Щоб конструкція стала ще ефективніше, можете замовити у нас: опори, профілі, м'які бампера, бордюри. При цьому все одно ціна на автоматичний шлагбаум не стане непомірно високою.


22.06.2018

Читайте також:

Який профіль для відкатних воріт краще?
20.02.2019

Відкатні ворота з такою легкістю увійшли в наше життя, що вже важко уявити будь-який заміський будинок без їх захисту. Однак, далеко не всі можуть відразу вирішиться на таку покупку. Для початку, ми познайомимо Вас з нашим асортиментом, детально покажемо всі переваги і недоліки і допоможемо, визначиться з вибором. Сьогодні ми поговоримо про те, який же профіль для воріт краще вибрати і розповімо, якими елементами представлена фурнітура для відкатних воріт.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: