Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Підбираємо автоматику на відкатні ворота, на що звертати увагу

Підбираємо автоматику на відкатні ворота, на що звертати увагу

Автоматика для відкатних воріт - як правильно вибрати

Комфорт і безпеку - два основних критерії, на які звертають увагу при виборі будь-якого пристрою. Прогрес крокує в ногу з часом, і талановиті інженери пропонують нові пристосування, призначення яких - спростити наше життя. Одне з таких пристосувань - автоматика для відкатних воріт, яка використовується як в особистих цілях, так і на промислових об'єктах, складах, парковках.

Автоматика для відкатних воріт в Чернігові, та й по всій Україні представлена в широкому асортименті. Така різноманітність не може не радувати, але при цьому вона часто ставить в глухий кут людину, яка ніколи не стикалася з подібними пристроями, і гадки не має про те, як зробити правильний вибір. Нижчевикладені рекомендації допоможуть підібрати оптимальний варіант.

Де купити автоматику для відкатних воріт і основні критерії вибору

Для початку слід зазначити, що розмірковуючи над тим, де купити автоматику для відкатних воріт, віддавати перевагу слід компаніям, які співпрацюють з всесвітньо відомими виробниками, надають гарантію на кожен виріб, можуть проконсультувати з будь-якого питання.

Перейшовши безпосередньо до вибору, увагу звертати необхідно на наступні показники:

  • Інтенсивність використання;
  • Вага самих воріт;
  • Потужність приводу;
  • Швидкість роботи;
  • Умови, в яких буде використовуватися автоматика для відкатних воріт;
  • Наявність додаткових функцій.

Розглянемо кожен пункт окремо.

Інтенсивність експлуатації

За цим критерієм автоматика відкатних воріт, купити яку можна у нас, підбирається в залежності від умов, в яких вона буде використовуватися. Для побутових воріт підійде модель з невеликим показником інтенсивності. А ось для паркінгів, промислових об'єктів, де спостерігається велика інтенсивність руху, показник повинен бути вище, що гарантує більш довгий термін служби.

Маса воріт

Якщо вага конструкції не більше 500 кг, підійде пристрій побутового призначення. Промислові приміщення, склади оснащені більш важкими воротами, і побутової привід вже не підійде, оскільки не зможе справлятися з навантаженням.

Потужність

Одна з найважливіших характеристик. Малопотужний двигун підходить для воріт з невеликою вагою, але при цьому слід не забувати про те, що в зимовий період навантаження на агрегат буде вище, тому необхідно подбати про запас потужності. В іншому випадку, пристрій швидко зноситься і вийде з ладу.

Швидкість

Для об'єктів з інтенсивним трафіком ідеальний варіант - автоматика для відкатних воріт, що працює на великій швидкості, яка допоможе заощадити час і уникнути простоїв.

Кліматичні умови

У холодну пору року сніг, лід створюють додаткове навантаження. Привід повинен володіти достатнім запасом потужності, яка забезпечить безперебійну роботу.

Додаткові функції

Фотоелементи, кнопкові станції, сигнальні лампи, режим «хвіртка» підвищують рівень комфорту і безпеки під час експлуатації пристрою.


08.10.2018

Читайте також:

Автоматика для розпашних воріт: огляд моделей Comunello
18.02.2019

Експлуатація розпашних воріт вийшла на новий рівень. Тепер ви можете відкривати/закривати їх за допомогою пульта, не виходячи з машини. Для цього потрібно встановити на кожну зі стулок розпашних воріт по 1-му автоматичному приводу. Звучить просто, але для того щоб купити автоматику для розпашних воріт, потрібно з усією серйозністю поставитися до процесу її вибору, тому що від правильності вашого рішення залежить безперебійність роботи воріт.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: