Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Які фактори враховувати при виборі і установці перших автоматичних воріт

Які фактори враховувати при виборі і установці перших автоматичних воріт

Вибір і установка автоматичних воріт

Не важливо, про який об'єкт іде мова - особняк, складське приміщення, промисловий об'єкт, паркінг, необхідно заздалегідь продумати який тип воріт потрібен. У будь-якому випадку, це повинні бути автоматичні ворота, оскільки рівень надійності, безпеки у них набагато вище, ніж у звичайних, а ціна цілком відповідає якості.

Купівля воріт в Чернігові ускладнюється широким асортиментом. З одного боку - це прекрасно - можна підібрати ідеальний варіант, але з іншого боку таке розмаїття може поставити в глухий кут. Але панікувати не слід - поради, викладені нижче, допоможуть зробити правильний вибір, плюс завжди можна проконсультуватися з досвідченими фахівцями, які давно працюють в даній сфері.

Ціни на воротях в Чернігові та інші параметри, що впливають на вибір

В першу чергу необхідно відзначити, що існують два різновиди воріт з автоматикою:

  • Розпашні.
  • Відкатні.

При виборі кожен керується власними уподобаннями, не випускаючи з уваги і бюджет. Вартість воріт в Чернігові в першу чергу й залежить від їх типу. Перші обійдуться трохи дорожче - автоматична система складніше, ніж у відкатних. Але різниця не особливо істотна, тому керуватися потрібно, озираючись на умови, в яких вони будуть використовуватися, а саме:

  1. особливості під'їзду;
  2. Внутрішню територію та її планування;
  3. Кліматичні умови.

Розглянемо кожен пункт окремо.

Під'їзд та його вплив на вибір

Якщо він прямий, без поворотів, можна вибирати будь-яку конструкцію. В іншому випадку краще віддати перевагу відкатним воротам - маневрувати буде простіше.

Особливості території

Розпашні автоматичні ворота рекомендують встановлювати, коли територія досить велика, не завантажена предметами, що заважають розкриттю стулок.

Особливості клімату

Взимку замети можуть стати перешкодою для розкриття розпашної конструкції - доведеться спочатку очищати все навколо від снігу. Для відкатних конструкцій сніг не є перешкодою.

Ми розглянули зовнішні фактори, що впливають на вибір типу конструкції, тепер зупинимося на технічних характеристиках.

Розміри

Залежать як від габаритів транспорту, так і від умов під'їзду до об'єкту. Тут необхідно все ретельно розрахувати, що уникнути труднощів з в'їздом та виїздом.

Потужність автоматики

На неї впливає вага самої конструкції воріт, умови експлуатації. Завжди необхідно брати варіант з запасом, оскільки умови використання можуть змінитися.

Виробник

Бренд повинен бути відомим, з хорошою репутацією, що є гарантом якості, безпеки, довговічності виробу.

Додаткові елементи

Від їх наявності або відсутності залежать ціни на ворота в Чернігові і рівень комфорту. До них відносяться фотоелементи, датчики руху, підсвічування.

Відповідальний підхід до вибору та встановлення автоматичних воріт позбавить від зайвих витрат, допоможе підібрати ідеально підходить модель.


22.10.2018

Читайте також:

Розпашні ворота з автоматикою - найкраще рішення для приватної території
10.09.2018

Автоматика для розпашних воріт

Найбільш затребуваним приводом сьогодні вважається автоматика для розпашних воріт. Підвищений попит пояснюється розвитком приватного будівництва в більшості регіонів в нашій країні. Багато хто прагне виїхати жити за місто в екологічно чисті райони. Облаштувати заміську територію нескладно, так як ціни на автоматику для розпашних воріт доступні кожному. Більш того, приводи наділені безліччю достоїнств.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: