Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Переваги та недоліки автоматичних шлагбаумів

Переваги та недоліки автоматичних шлагбаумів

Автоматичні шлагбауми - переваги використання

Шлагбаум - пристрій, який призначений для обмеження доступу транспортних засобів на територію, що охороняється або закриту територію. Їх спеціально покривають світловідбиваючою фарбою або наклейками яскравого кольору. Шлагбаум може працювати навіть в тому випадку, коли живлення вимкнено. Він зручний в експлуатації, тому для відкриття не доводиться докладати багато зусиль. Для їх дистанційного керування застосовуються різноманітні механізми.

Управляти пристроєм можна за допомогою:

  • Радіокерованих брелоків.
  • Магнітних карт.
  • Кодонаборная панелей.
  • Механічних кнопок відкриття.

Де потрібні автоматичні шлагбауми

Вони ніколи не будуть зайвими в таких місцях:

  • Залізничні переїзди.
  • Стоянки під охороною.
  • Двір будь-якого будинку.
  • Заборонені для в'їзду території.

Плюси шлагбаумів

Шлагбауми автоматичні працюють від напруги 24 В, а це значить, що вони абсолютно безпечні. Вони характеризуються невисокою ціною і високими показниками інтенсивності роботи. Ці пристрої не займають багато місця, ефективні і прості в управлінні. Якісні шлагбауми здатні безперебійно працювати тривалий час незалежно від погодних умов. Ще одна перевага полягає в невисокій вартості ремонту шлагбаума. Провести заміну стріли буде набагато вигідніше, ніж ремонтувати ворота.

Шлагбауми Comunello

Шлагбаум від бренду Comunello - оптимальний вибір для обмеження проїздів, ширина яких становить 5-6 метрів. Він досить потужний, щоб зробити Ваше життя простішим і більш комфортним.

Фактори, через які вибирають шлагбауми Comunello:

  • Міцний корпус.
  • Високий рівень безпеки.
  • Зручне управління.
  • Відмінна продуктивність.
  • Наявність функцій "фототест" і "автоматичне програмування".
  • Можливість підключення додаткових аксесуарів.

Шлагбауми AN-Motors

Шлагбауми AN-Motors надійні і досить зносостійкі. Вони виконуються в сталевому корпусі, що забезпечує надійний захист від пошкоджень. Завдяки наявності додаткових можливостей, Ви зможете налаштувати роботу приладу ще більш точно. Ці пристрої швидко реагують, тому комфортніше використання Вам забезпечено. Завдяки сучасному універсальному дизайну куплений шлагбаум зможе гармонійно вписатися в будь-який ландшафт територій під охороною. Шлагбауми AN-Motors в Чернігові виготовляються з урахуванням всіх технічних і кліматичних характеристик і особливостей країн СНД.

Якщо Ви хочете купити шлагбауми Comunello в Чернігові або інші моделі від відомих виробників, звертайтеся до нас. В онлайн-каталозі представлений великий вибір автоматичних шлагбаумів. Вся автоматика, на нашому сайті, сертифікована і має гарантії заводу-виробника. Щоб задати зацікавлене питання і дізнатися, скільки коштує обраний Вами автоматичний шлагбаум, зв'яжіться з нашими фахівцями за номером телефону, зазначеному на сайті.


10.12.2018

Читайте також:

Фурнітура для відкатних воріт
12.02.2018

Відкатні ворота сьогодні часто можна зустріти на приватній власності. Це більш зручне рішення, ніж звичайні поворотні ворота, тому що вони не блокують під'їзної частини. Такий тип конструкції дозволяє заощадити місце на ділянці, а встановлення автоматики значно полегшує роботу, особливо в несприятливих погодних умовах. Ворота виконані з якісних матеріалів, але навіть найнадійніші деталі іноді потрібно оновлювати. Якщо Вас цікавить питання, де купити фурнітуру для відкатних воріт, варто ознайомитися з пропозицією нашого магазину.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: