Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Перший шоу-рум «Тріумф ВТ» у Чернігові

Перший шоу-рум «Тріумф ВТ» у Чернігові

Перший шоу-рум «Тріумф ВТ» у Чернігові. Купувати ворота і ролети стало ще приємніше

Автоматичні ворота для гаража чи приватної садиби, посилені ролети на двері та вікна житлового будинку, магазину чи офісу, шлагбауми і ще безліч супутніх товарів. Відтепер у Чернігові все це можна замовити не за каталогом і віртуальним описом, а випробувавши особисто і пересвідчившись в надійності на власні очі. Це стало можливим завдяки відкриттю в нашому місті першого торгівельно-виставкового залу провідного виробника усіх загаданих вище товарів – «Алютех».

На світовому ринку група компаній «Алютех» є одним з лідерів. Продукцію, що виробляється в Білорусі та на заводі в Києві добре знають і довіряють їй у більш ніж 60 країнах світу – від Африки та Азії до США, Німеччини та Великої Британії. В Чернігівській області офіційним і єдиним дилером «Алютех Груп» є фірма «Тріумф ВТ», яка вже 10 років забезпечує мешканців міста та всього регіону надійною продукцією і заслужено здобула популярність та авторитет серед замовників.

Шоу-рум «Тріумф ВТ» Чернігів

Всі види воріт, ролет і шлагбаумів в «Тріумф ВТ»

Якщо постає питання купити гаражні або в’їзні ворота, захисні ролети чи шлагбауми в Чернігівській області – то перша відповідь: звернутися до «Тріумф ВТ». Відтепер це твердження стало ще більш актуальним, адже вперше чернігівці можуть зробити замовлення, провівши справжній тест-драйв майбутньої покупки.

Шоурум «Тріумф ВТ» в Чернігові

Що являє собою демонстраційний зал?

Перший в Чернігівській області демонстраційний зал всієї лінійки товарів «Алютех» запрацював за адресою: вул. Козацька, 54. Тут представлені ворота різних серій, ролети, шлагбауми та інша продукція. Все це працююче і в реальному розмірі – тож покупець може перевірити і на власному досвіді пересвідчитися у безперебійній роботі автоматики, у надійності товару та буквально помацати майбутню покупку.

Якщо раніше під час вибору керуватися доводилося позитивними відгуками знайомих, інформацією з каталогів та сайтів і професійними консультаціями працівників компанії «Тріумф ВТ», то тепер усю продукцію можна випробувати особисто.

Шоу-рум «Тріумф ВТ» Алютех Чернігів

В наявності у шоу-румі фактично весь асортимент продукції, яку можна придбати: автоматика, фурнітура для усіх типів воріт, аксесуари. Великою перевагою є ще й те, що замовнику в демонстраційному залі дозволять зазирнути «за лаштунки» – покопирсатися у двигуні (представлені реальні моделі), пересвідчитися у тому, наскільки продуманою і надійної є його конструкція. Власне, після консультації від працівників виставкового залу можна буде власноруч, у разі необхідності, відремонтувати автоматику. Втім, навряд чи це знадобиться. Адже, по-перше, продукція «Алютех» максимально надійна (гарантія на усю продукцію та автоматику). А по-друге, «Тріумф ВТ» забезпечує усунення будь-яких неполадок як в рамках гарантійного сервісу, так і після завершення терміну гарантії. Тут настільки впевнені у товарі, який пропонують чернігівцям, що не бояться клопоту з ремонтом.

«Тріумф ВТ» в Чернігові Шоурум

Крім того, замовник на місці може отримати весь спектр послуг, пов’язаних з забезпеченням надійності і захищеності власного майна: заміри, консультації, монтаж і обслуговування. Окрема історія – індивідуальний підхід до дизайну воріт та ролет. В цьому ж таки шоу-румі можна переглянути усі зразки матеріалів (фактура, колір) і навіть замовити власне оформлення. Хочете – невеликий логотип власного бренду. Або навіть своє фото на всю площу.

І ще один важливий момент. Користуючись усіма перевагами офіційної співпраці з виробником, «Тріумф ВТ» пропонує ціни, які задовольняють потреби найвимогливіших покупців. Тобто, купити гаражні ворота, ролети чи будь-які інші товари у Чернігові та Чернігівській області без переплат можна саме тут – на вулиці Козацькій, 54. Попередньо доречно ознайомитися з каталогом товарів на сайті компанії https://twt.com.ua, а вже потім вирушати до виставкового залу. Тел.: (093) 993-66-66 та (096) 993-66-66.

Шоу-рум «Тріумф ВТ» Чернігів

Асортимент продукції компанії «Тріумф ВТ»:

Шоурум «Тріумф ВТ» Алютех Чернігів


20.06.2020

Читайте також:

Захисні ролети на вікна: безпека, комфорт, краса
22.12.2017

Ролети на вікна - продумані конструкції, покликані захистити від проникнення в будинок непрошених гостей. Складаються із полотна, яке намотується на спеціальний вал, що рухається по напрямних, механізму управління. Він може бути: електричним, механічним, комбінованим. Від його вигляду залежить ціна на ролокасети на вікна. Для вала передбачений спеціальний короб. Він кріпиться над вікном або у верхній його частині. Полотно складається з ламелей або профілів, зафіксованих між собою за допомогою замків. Таке кріплення не заважає полотну згортатися в рулон.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: