Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Тріумф ВТ – надійний постачальник воріт та автоматики

Тріумф ВТ – надійний постачальник воріт та автоматики

Коли на ринку в будь-якій галузі присутня велика кількість гравців – це добре для споживача, адже конкуренція – двигун прогресу і запобіжник проти захмарних цін, як це буває у випадку з монополіями. Але виникає і проблем – за наявності надзвичайно широкого вибору покупець часто не може зорієнтуватися і обрати оптимальний варіант. Оптимальний за якістю, ціною і функціональністю товару чи послуги. Наразі на ринку воріт, автоматики для воріт, шлагбаумів, ролетів та інших товарів цього ж напрямку – безліч пропозицій. Як же у всіх них не потонути?

Експерти радять керуватися трьома простими критеріями під час вибору постачальника. І критерії ці спільні на усіх рівнях: неважливо – купуєте ви продукти чи автомобіль або нерухомість.

По-перше, зверніть увагу на те, як довго компанія працює на ринку. Фірми-одноденки тому так і називаються, що розраховують свою діяльність максимум на рік, після чого зникають. На відміну від них компанія «Тріумф ВТ» вже більше 11 років працює з клієнтами по всій Україні. Минулого року компанія інвестувала у власний розвиток і відкрила відразу два шоуруми – у Чернігові та Києві і зупинятися на цьому не планує. Це свідчить про те, що «Тріумф ВТ» з нами надовго.

Другий важливий фактор – комплексний підхід до роботи. Виступити у ролі посередника може фактично кожен. Знайти клієнта, продати йому товар і на цьому забути про його існування – проста схема, але для тривалої стратегії вона не підходить. «Тріумф ВТ» мало того, що пропонує нижчі ціни на продукцію завдяки прямій співпраці з найбільшими виробниками воріт та автоматики, так ще й забезпечує супутні послуги. Це і заміри, і доставка, і монтаж обладнання, і сервісне обслуговування. І, звісно, гарантія як на придбаний вами товар, так і на роботи. Навіть якщо в процесі експлуатації виникнуть якісь непередбачувані питання – ви завжди знаєте до кого звернутися, аби їх вирішити.

Третій критерій – асортимент продукції. Щоб не шукати усе необхідне для будинку, підприємства чи гаража обладнання – найкраще звернутися туди, де вам запропонують обирати все відразу. «Тріумф ВТ» пропонує максимально широкий вибір промислових, гаражних, в’їзних, секційних, відкатних, панорамних, ролетних, розпашних, швидкісних воріт. А також – автоматику для воріт усіх видів, шлагбауми, захисні ролети та фурнітуру до усього обладнання, аксесуари (фотоелементи, сигнальні лампи, тощо), профілі, короба і багато чого іншого. І все це від найвідоміших виробників: транснаціональної корпорації Alutech (Алютех), продукція якої чудово зарекомендувала себе у всьому світі – від США до Африки; італійського виробника автоматики Comunello, німецького постачальника електрообладнання Marantec, ТМ An Motors та інших. І важливий нюанс – все це можна не просто обрати за каталогами, а ще й випробувати особисто у вже згаданих шоурумах, аби на власному досвіді переконатися у якості та надійності товару.

«Тріумф ВТ» – це найбільший склад продукції у Чернігівській області. Це ексклюзивне партнерство з найбільшими виробниками та постачальниками. Це співпраця з іншими продавцями, які закуповують ворота і автоматику саме у компанії «Тріумф ВТ». Це компанія, яка працює як на роздрібному, так і на гуртовому ринках. Це, власне, оптимальна відповідь на питання: «Як вибрати надійного постачальника, який не підведе і задовольнить усі потреби клієнта?».


26.11.2020

Читайте також:

Переваги класичної колекції воріт Алютех
04.05.2018

Переваги класичної колекції воріт Алютех

Секційні ворота Алютех класик відкриваються вертикально і розташовані під стелею, щоб заощадити місце. Завдяки цій конструкції можуть запропонувати максимальний простір в гаражі, і перед гаражем. Такі пристрої можуть бути встановлені в будь-якому отворі для гаража і забезпечують ширину світлового проходу шириною до 14 см в порівнянні з дверцятами з обертовим ходом. Вони також оптимально герметизовані з усіх чотирьох сторін міцними, захищеними від атмосферних впливів ущільненнями.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: