Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






«Тріумф ВТ»: карантин чи локдаун – не перешкода для надійної роботи

«Тріумф ВТ»: карантин чи локдаун – не перешкода для надійної роботи

Кожна економічна криза має дві сторони і може призвести до двох варіантів наслідків для підприємства: слабкі залишать ринок, а потужні – загартуються і перебудуються так, аби лишитися на вершині.

Нинішня пандемія та карантин впливають так само. Хто був передбачливим та зміг прорахувати ситуацію наперед – зараз «на коні». Наприклад, компанія «Тріумф ВТ» – найбільш потужний гравець у Чернігівській області на ринку воріт усіх типів та автоматики.

В умовах, коли через закриті кордони, через карантинні обмеження та різноманітні форс-мажорні обставини багато домовленостей втрачають свою актуальність, коли виробники, постачальники, продавці та споживачі мають все менше можливостей для реалізації своїх завдань, як ніколи важливими стають такі критерії, як надійність та оперативність.

«Тріумф ВТ» і до цього був найбільшим у північному регіоні України постачальником, коли мова заходить про секційні, ролетні, відкатні та розпашні ворота. Фактично усі продавці закуповували тут обладнання, а усі наймасштабніші замовлення та проекти не обходилися без участі компанії. А тепер – і поготів.

Адже зараз, коли перебої з поставками – звичайнісінька річ у будь-якій галузі, на складах «Тріумф ВТ» перебуває достатня кількість воріт, шлагбаумів, автоматики, фурнітури та іншого обладнання.  А це значить, що жоден локдаун не завадить компанії вчасно виконати свої зобов’язання перед замовником чи партнером – підібрати потрібний товар та оперативно відправити його (як правило – у день замовлення).

До речі, доставка «Тріумф ВТ» – це ще один приклад того, як у непростих сьогоднішніх умовах потрібно працювати, аби не просто вижити, але й відкривати нові перспективи. Обраний товар можна або забрати самостійно на складах компанії, або отримати швидку доставку власним транспортом «Тріумф ВТ» (до речі, за умови великого замовлення доставка по Чернігівській області – безплатна), або ж скористатися послугами сторонніх транспортних компаній. Зручний варіант може підібрати кожен.

І це ще ми не згадали такий важливий момент, як цінова політика. «Тріумф ВТ» – єдиний офіційний у Чернігівській області представник всесвітньо відомого виробника воріт «Алютех», що дозволяє пропонувати найбільш вигідні для замовника умови.

Тож рецепт лідерства компанії в регіоні пояснюється просто:

  • уміння прогнозувати і бути попереду на кілька кроків
  • надійна злагоджена робота на всіх етапах (від замірів – до доставки та монтажу)
  • оперативність у роботі
  • надійний товар та сервіс
  • найбільш привабливі ціни


04.12.2020

Читайте також:

Секційні промислові ворота Алютех
05.12.2017

Промислові ворота Алютех - відмінне рішення в ситуаціях, коли необхідно закрити пройоми різних об'єктів. Такі конструкції широко використовуються в складських приміщеннях, на станціях тех. обслуговування, автомобільних мийках, в пожежних частинах та інших спорудах. Завдяки великій різноманітності систем, ворота промислові секційні можуть бути встановлені в приміщеннях будь-яких розмірів (з стелями різної висоти, похилими дахами і т.д.) Якщо планується монтаж воріт в просторому приміщенні, конструкція посилюється додатково, для забезпечення повної безпеки.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: