Выберите ваш город

Графік роботи:
Понеділок - П'ятниця
с 9:00 до 18:00






Управління воротами, як воно відбувається

Управління воротами, як воно відбувається

Комплекти автоматики для воріт - радіопульти

Для зручного управління воротами автовласники часто використовують дистанційні системи управління. Вони підходять тим людям, які цінують свій час і прагнуть до комфорту. Щоб привести ворота в рух можна скористатися пультом дистанційного керування, пластиковою карткою або ключем.

Сьогодні всі способи актуальні, але найчастіше застосовується система з пультом радіоуправління. Досить натиснути кнопку на пульті, щоб привести систему в рух. Автоматика значно спрощує відкривання і закривання воріт. З використанням дистанційних систем управління Вам більше не потрібно буде виходити на вулицю в спеку або снігопад. Їх ви можете придбати у нас на сайті за вигідною ціною. У нас великий асортимент, тому Ви знайдете саме той варіант, який Вас точно влаштує.

Пульти ДУ для воріт можуть бути:

  • Механічними.
  • Дротовими.
  • Ультразвуковими.
  • Інфрачервоними.
  • Радіочастотними.

Для воротної автоматики застосовують радіопульти. Ці прилади можуть мати різну кількість каналів. Найбільш популярні серед автовласників - дво- і чотирьохканальні пульти. Вони можуть бути виконані в різних колірних рішеннях. Радіопульти для управління воротами - компактні пристрої з високим і стійким радіосигналом. Вони бувають як з динамічним, так і з фіксованим кодом. При виборі зверніть увагу на елементи живлення, частоту сигналу, можливість копіювання брелока, допустиму робочу температуру.

Для управління системами контролю проїздів все частіше застосовують біометричні замки для воріт. Ці прилади здатні розпізнавати відбитки пальців користувачів, у яких є доступ на контрольовану територію. Вони зручні в експлуатації і забезпечують високу безпеку.

Переваги GSM-модулів

GSM-модуль для відкриття воріт дозволить Вам спростити функції охорони, а також допоможе відмовитися від різних карток, брелоків і пультів. Gsm-контролери стоять досить бюджетно, тому їх купівля буде вигідною при великій кількості користувачів. Прилад багатофункціональний, простий в експлуатації, а в налаштуваннях немає нічого складного. Користувач може на свій вибір вирішувати, які додавати списки телефонних номерів, а які видаляти з пам'яті. Апарат працює при температурі від -20 до +40 °C, але цей діапазон може змінюватися. Кожна модель характеризується індивідуальними характеристиками, тому перед покупкою обов'язково з ними потрібно ознайомитися.

У разі втрати дистанційних систем управління, звертайтеся до нас. Наші фахівці допоможуть Вам в стислі терміни отримати нове ДУ-виріб. З нами вигідно співпрацювати, тому що ми пропонуємо:

  • Зручну систему розрахунку.
  • Доступні ціни.
  • Гарантію на продукцію.
  • Професійну допомогу менеджерів при виборі.

Ми займаємося продажем пультів ДУ для воріт, які можуть бути використані для управління воротами всіх функціональних типів. Також, Ви можете замовити у нас дублікати, у яких буде відмінний прийом сигналу.


03.12.2018

Читайте також:

Пристрій автоматичного шлагбаума
22.06.2018

Конструкція автоматичного шлагбаума

Щоб захистити проїзд на територію іноді зовсім необов'язково ставити дорогі, масивні ворота. Сьогодні їм є альтернатива - автоматичний шлагбаум. Дана конструкція досить проста в експлуатації. Так як модель оснащена приводом, то в'їзд стає не тільки безпечним, але й максимально комфортним. Купити автоматичний шлагбаум в Чернігові можете у нас, оскільки наша компанія «Тріумф ВТ» пропонує відмінні ціни на дану продукцію. У нас Вас чекають високоякісні вироби, аналоги яким важко знайти на ринку. Ми займаємося продажем шлагбаумів в Чернігові протягом багатьох років, тому знаємо, що Вам необхідно.

Продовжувати читання...





(093) 993-66-66

Выберите ваш город: